Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Nappi Kikka (Käsityöliike Nappi Kikka)

Nappi Kikka on Oulussa toimiva yhteenliittymä, jonka ompelimopuolella toimivat Design Ateljee Seija Mällinen, Ompelimo Paljetti Tanja Lappalainen, Ompelimo Eliso Elham Sobati, sekä Handmade By Nellinda Sari Wainikainen.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 9.30–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Ompelijat ovat paikalla lauantaisin sopimuksen mukaan, mutta valmiit ompelutyöt voi noutaa myymälän aukioloaikoina.

Puhelinnumero on 044 046 1900 ja sähköpostiosoite nappikikka@gmail.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Nappi Kikka" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 13 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Nappi Kikka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/197" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>