Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Nahkapukine Ompelimo Iris

Nahkapukine Ompelimo Iris on oululainen yritys. Puhelinnumero on (08) 378 301.

Avoinna ti–pe kello 10–17 sekä sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Nahkapukine Ompelimo Iris" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Kirsi:

Asiantunteva ja huolellinen työnjälki. Täydet 10 pistettä.

  • Kirjoitettu: 25. päivä heinäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nahkapukine Ompelimo Iris sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/206" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>