Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Mittatilausompelimo Barocci (Ompelimo Mittatilausompelimo Barocci)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.barocci.fi
  • Osoite: Hakotie 4, 37130 Nokia
  • Huomioitavaa: Kaavoitus, mittatilaustyöt, jakut, hameet, leningit, housut, iltapuvut, hääpuvut, vanhojenpäivienpuvut, korjausompelu, muodistukset
  • Sivua katsottu: 2010 kertaa

Nokian Lähdeniityssä sijaitsevan Mittatilausompelimo Baroccin puhelinnumero on 050 350 8285 ja sähköpostiosoite barocci@elisanet.fi. Liike on avoinna sopimuksen mukaan, joten paikalla käymisestä on syytä sopia etukäteen.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Mittatilausompelimo Barocci" on saanut pisteet 9,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Mittatilausompelimo Barocci sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.