Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Liisanen Oy (Ompelimo Liisanen Oy)

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 25.04.2014.)

Liisanen Oy on jyväskyläläinen yritys. Sen puhelinnumero on 0500 547 829 ja sähköpostiosoite: liisa.kankainen@liisanen.fi.

"Liisanen Oy" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Taina:

Tämä ompelimo ei ole enää toiminnassa.

  • Kirjoitettu: 25. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta!

  • Kirjoitettu: 25. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Liisanen Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/83" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>