Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Liisan Kraatariliike

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 26.09.2017.)

Vaikuttaa siltä, ettei Liisan Kraatariliike ole enää toiminnassa.

Liisan Kraatariliike toimii Porissa. Puhelinnumero on 02 632 7600.

"Liisan Kraatariliike" on saanut pisteet 9,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 11 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Kosti Rasinperä:

Erittäin luotettavaa työtä ja hyvää palvelua. Suosittelisin vaikka kenelle, mutta valitettavasti Kraatari lopettelee juhannukselta. Vahinko!

  • Kirjoitettu: 12. päivä toukokuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Liisan Kraatariliike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/523" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>