Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Leenan Kangaspala

Leenan Kangaspala löytyy Nurmijärven Klaukkalasta. Puhelinnumero on 040 725 4304. Avoinna ma–to kello 10.30–17.30 ja perjantaisin sekä lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Leenan Kangaspala" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Emma Bruus:

Liike ei ole toiminut enää 2016 jälkeen

  • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Leenan Kangaspala sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/518" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>