Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Korjausompelu.net

Korjausompelu.net toimii Espoosta käsin. Puhelinnumero on 044 559 5860 (puhelinaika arkisin kello 10–19) ja sähköpostiosoite susanna.nurmela@korjausompelu.net. Avoinna arkisin, mutta sovitusta varten on syytä varata aika ja sen voi tehdä myös sähköisesti.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Korjausompelu.net" on saanut pisteet 9,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

susanna nurmela:

perustietoihin sen verran muutosta että sähköpostiosoite on nykyään susanna.nurmela@korjausompelu.net
Osoite on pelkästään Everstinkuja 4 02600 espoo.
Ompelimo on auki sopimuksen mukaan.Ajan ompelimoon voi varata myös sähköisesti. https://korjausompelunet.avoinna24.fi/company

  • Kirjoitettu: 10. päivä toukokuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos näistä tiedoista! Ne on päivitetty tälle esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 10. päivä toukokuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Korjausompelu.net sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/486" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>