Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Korjausompelimo Siluetti

Korjausompelimo Siluetti toimii Helsingissä Etu-Töölön seudulla. Puhelinnumero on 09 407 096.

Avoinna ti–pe 10–17 ja lauantaisin 11–14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Korjausompelimo Siluetti" on saanut pisteet 7,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 12 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Kauko Lehtinen:

Ystävällinen palvelu ja erinomainen työnjälki. Monen vuoden kokemuksella voin sanoa, että Siluetissa löydetään ratkaisut kaikenlaisiin vaatteiden korjaustarpeisiin.

  • Kirjoitettu: 28. päivä huhtikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Korjausompelimo Siluetti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/310" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>