Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Korjausompelimo Paikka

Korjausompelimo Paikka sijaitsi aikaisemmin Helsingissä, Kruununhaassa, mutta nyt Espoon Kivenlahdessa. Puhelinnumero on 044 963 4992. Avoinna sopimuksen mukaan — ajan voi sopia soittamalla. Liike sijaitsee talon päädyssä, jonka vieressä on lasten leikkipuisto.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Korjausompelimo Paikka" on saanut pisteet 9,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 33 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Korjausompelimo Paikka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/309" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>