Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Kiteen Tekstiilitehdas Oy

Tekstiilitehdas Oy aloitti toimintansa vuonna 2013, kun Marimekko oli lopettanut toimintansa Kiteellä.

Puhelinnumero on 040 535 1122 ja sähköpostiosoite tuotanto@kiteentekstiilitehdas.fi.

Kiteellä ommellaan tällä hetkellä pääasiassa erilaisia kukkaroita ja laukkuja, mutta tuotantoon voidaan ottaa monia erilaisia tekstiileitä. Tilat ovat hyvät, koneisto monipuolista ja ammattitaito laajaa, joten Kitee pystyy tarjoamaan esimerkiksi alihankintapalveluita useille eri tuotteille.

Nettisivujen lisäksi Kiteen Tekstiilitehtaalla on omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Kiteen Tekstiilitehdas Oy" on saanut pisteet 8,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 17 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Kiteen Tekstiilitehdas Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1058" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>