Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo

Länsi-Uusimaa kertoi 12.3.2016, että ompelimon toiminta on toistaiseksi tauolla.

Korjausompelimo sijaitsee Karjaan monitoimikeskuksessa. Puhelinnumero ovat (019) 233 656 ja 040 593 5465 sekä faksilaitteen numero (019) 236 782. Sähköpostiosoite on toimisto@monitoimikeskus.fi. Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–14.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/328" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>