Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Maasillantie 30, 10300 Karjaa, Raasepori
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 2573 kertaa

Länsi-Uusimaa kertoi 12.3.2016, että ompelimon toiminta on toistaiseksi tauolla.

Korjausompelimo sijaitsee Karjaan monitoimikeskuksessa. Puhelinnumero ovat (019) 233 656 ja 040 593 5465 sekä faksilaitteen numero (019) 236 782. Sähköpostiosoite on toimisto@monitoimikeskus.fi. Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–14.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Karjaan monitoimikeskuksen korjausompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.