Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Karhunkulman ompelupalvelu

Karhunkulman ompelupalvelu sijaitsee Kotkassa. Puhelinnumero on 050 560 4781 ja sähköpostiosoite karhunkulmanompelupalvelu@gmail.com.

ÄAvoinna ti–pe kello 10–17.* Suljettu viikonloppuisin.

Kadulla on pysäköintipaikkoja.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Karhunkulman ompelupalvelu" on saanut pisteet 7,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 7 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Karhunkulman ompelupalvelu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/464" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>