Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Kangas- ja ompeluliike Inkuri

Kangas- ja ompeluliike Inkuri Oy toimii Espoosta käsin. Puhelinnumero on 045 186 2301 ja sähköpostiosoite info@inkuri.fi. Avoinna arkisin klo 10–18 ja viikonloppuisin suljettu.

Lisäksi Helsingissä on Inkurin inlet-myymälä. Se sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Arkadiankatu 19 ja sen puhelinnumero on 045 186 2302.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Kangas- ja ompeluliike Inkuri" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Kangas- ja ompeluliike Inkuri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/274" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>