Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Hallin ompelu ja tekstiili

Turkulaisen Hallin ompelun ja tekstiilin puhelinnumero on 044 213 3381.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Hallin ompelu ja tekstiili" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

TARJA HÄMÄLÄINEN:

HEI, JA TERVEHDYS, OMPELETKO MYÖS VAATTEITA TILAUSTYÖNÄ, ESIM BLEISERI JA HAME. MITÄ OTTAISIT TYÖSTÄ?

  • Kirjoitettu: 27. päivä joulukuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hallin ompelu ja tekstiili sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/417" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>