Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Eva-Ompelu- Neule- ja Saumauskoneiden Piiriedustus ja Huolto

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Mäntytie 9, 58770 Pihlajalahti
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 949 kertaa

Eva-Ompelu- Neule- ja Saumauskoneiden Piiriedustus ja Huolto sijaitsee Pihlajalahdessa, Savonlinnassa. Puhelinnumero on 0400 804 295.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Eva-Ompelu- Neule- ja Saumauskoneiden Piiriedustus ja Huolto" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Eva-Ompelu- Neule- ja Saumauskoneiden Piiriedustus ja Huolto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.