Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Emilian Vaatekauppa (Kuutoset miten vain)

Emilian Vaatekauppa sijaitsee Sastamalassa. Puhelinnumero on 0400 531 240 ja sähköpostiosoite kuutosetmitenvain@gmail.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Emilian Vaatekauppa" on saanut pisteet 8,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Hannu Komppa:

Arvoisa asiakkaani,

vuokrasopimus päättyy ja VARASTOSSANI OLEVAT henkarit ja muut tuotteet MYYDÄÄN NYT EDULLISESTI !!!
Alennukset 30 – 40 %, riippuen tuotteiden ostomääristä!
Alennus ei koske tilaustuotteita. Toimi nopeasti!

Ystävällisin Terveisin / Best Regards,

Hannu Komppa
SUPRATOR OY

  • Kirjoitettu: 23. päivä huhtikuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Emilian Vaatekauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/504" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>