Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ateljee Agami & Butik

Ateljee Agami & Butik on turkulainen yritys. Puhelinnumerot ovat (02) 233 5963 ja 050 527 3659. Sähköpostiosoite harriet.nikus@elisanet.fi. Avoinna ma–to 10–17 ja perjantaisin 10–16. Viikonloppuisin suljettu. Mallipalaverit ja mittatilaustyöt ajanvarauksella.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ateljee Agami & Butik" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

emmi:

Vein iltapukuni korjausommeltavaksi, pukua kavennnettiin ja olkaimia lyhennettiin. Puvussa on paljetteja ja kirjailuja. Palvelu oli ystävällistä ja työn jälki siistiä, mistään ei huomaa, että pukua on muokattu. Hintaa operaatiolle tuli 66 euroa. Olin tyytyväinen ja voisin viedä jatkossakin pukujani liikkeeseen.

  • Kirjoitettu: 21. päivä lokakuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ateljee Agami & Butik sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/363" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>