Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Dunajeva Räätälin Werstas (LadyDress Oy)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: juliadunajeva.fi
  • Osoite: Aurorankatu 17, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: Tasokasta ompelupalvelua
  • Sivua katsottu: 2552 kertaa

Dunajeva Räätälin Werstaan puhelinnumero on 050 348 0259 ja sähköpostiosoite dunajeva@gmail.com.

Nettisivujen lisäksi ompelimolla on omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Dunajeva Räätälin Werstas" on saanut pisteet 7,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Jaana Katajamaa (LadyDress Oy):

Julia on todellinen ammattilainen räätälinä. Mieheni halusi ompeluttaa minulle hienosta punaisesta silkistä aamutakin. Tapasimme Julian kanssa ja hän otti minusta mitat. Sitten hän ompeli minulle mittojeni mukaisen aamutakin. Jokainen sauma on täydellisen huolellisesti ommeltu ja vaate on todella upea. Myöhemmin myös kaksi tytärtämme saivat melkein samanlaiset aamutakit. Molemmat saivat toivoa aamutakkiinsa haluamiaan yksityiskohtia. Tunnen oloni todella ylelliseksi aamutakissani. Luin jostakin uutisen missä kerrottiin minkä vuoksi julkisuuden henkilöillä on niin hyvin istuvia vaatteita. Heillä vaatteet istuvat hyvin, koska ne on aina räätälin viimeistelemiä tai ompelemia. Kiitos Julia.

  • Kirjoitettu: 26. päivä syyskuuta 2018
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Dunajeva Räätälin Werstas sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.