Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ateljé Iina (Ompelimo Ateljé Iina)

Ateljee Iina sijaitsee Jyväskylässä. Puhelinnumerot ovat 014 539 155 ja 050 548 7559. Sähköpostiosoite: iina.naumanen@ateljeeiina.com. Avoinna ti–pe 11–17. Pysäköinti on mahdollista rajakadun varressa 30 min kiekkopaikoilla.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ateljé Iina" on saanut pisteet 9,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

nn:

Jep jep , sivut eivät ole suomenkieliset. Omelutoimintaa vai jotain muutaす。私は大阪のホテルで結婚式を挙げたので、ホテ

  • Kirjoitettu: 16. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ateljé Iina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/14" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>