Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Anin Soppi

Ompelimo ja kangasmyymälä Anin Soppi sijaitsee Vääksyssä. Puhelinnumero on 03 766 2150.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Anin Soppi" on saanut pisteet 6,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Terhi Vuoristo-Mikkola:

Hääpukuni tehtiin ko ompelimossa, kangasvalinta ja malli upea, persoonaani ja vartalolleni hyvin sopiva, toteutus huippuluokkaa.
Kangasvalikoima monipuolinen, palvelu aina ystävällistä!

  • Kirjoitettu: 28. päivä heinäkuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Anin Soppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/301" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>