Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Aipaette Oy (Yksilöllistä mittatilaustyötä. Korjaukset ja muodistukset.)

Taka-Töölössä sijaitseva Aipaette Oy kertoo: Ompelimossa tehdään tilaustöitä ja myös korjaustöitä, korkea työn laatu on meille tärkeää.

Puhelinnumero on 09 498 125 ja sähköpostiosoite aila.parhiala@aipaette.fi. Ajanvarauksia ja hintatiedusteluita toivotaan tehtävän mieluiten puhelimitse.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Aipaette Oy" on saanut pisteet 8,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 13 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Aipaette Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1056" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>