Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Turkisompelimo Arffman

Turkisompelimo Arffman on yritys Helsingin Kulosaaressa. Puhelinnumero on 09 684 9219. Avoinna arkisin 9–17 ja muulloin sop.mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Turkisompelimo Arffman" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Matti Ojamo:

Anopilta jäi täysipitkä minkkiturkki + päähine, hankittu tod.näk. 1970-luvulla. On täysin ehjä ja puhdas. Oletteko kiinnostuneita ostamaan sen? Jos kiinnostaa, katson tarkemmat tiedot vuorista ja tarpeen tullen otan siitä vaikka kuvan. Turkki on sisätiloissa kaapissa säilytyksessä.

  • Kirjoitettu: 27. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Turkisompelimo Arffman sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1029" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>