Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Salon alueen työttömien ompelimo

Ompelimo on avoinna arkisin 8–14. Esimerkiksi mattoja tai poppanoita voi kutoa ma–pe kello 8–14. Viikonloppuisin suljettu. Ompelimon palvelut on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoja yhdistyksestä (Salon alueen Työttömät ry) löytyy sen Facebook-sivuilta.

  • Kangaspuita talosta löytyy neljä kappaletta eri leveyksillä.
  • Tuotteiden esittelytila on samoin avoinna edellä mainittuna aikana.

Puhelinnumero on 040 251 3950.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Salon alueen työttömien ompelimo" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Salon alueen työttömien ompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/88" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>