Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus (Asustehuolto Ullastiina Oy)

Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 12.05.2018.)

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki
  • Huomioitavaa: Vaatekorjaukset, tilaustyöt, hääpuvut, nahkavaatteet, turkit, pesulapalvelut, nahkapesu, kodintekstiilit, alihankinta, turkissäilytys
  • Sivua katsottu: 13706 kertaa

3/2018: vaikuttaa siltä, ettei Ullastiinalla ole enää toimipaikkaa Itäkeskuksessa, vaan ainoastaan Länsi-Pakilassa ja Munkkiniemessä.

Asustehuolto Ullastiina Oy sijaitsee Helsingissä. Liikkeen puhelinnumero on (09) 343 3009.

Tämä Itäkeskuksen toimipiste on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17, keskiviikkoisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Tämä toimipiste sijaitsee Itäkeskuksessa Stockmannin yläpuolella neljännessä kerroksessa. Paikalla on hissi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 19 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Antti Mantila:

Olen hämmästynyt, että noinkin huonoa kommenttia on annettu tai siihen on ollut aihetta – ja valitettavasti hääpuvusta. Olen itse korjauttanut haastaviakin metsästysvaatteita/gore-tex asusteita erilaisilla hihoilla ja punteilla sekä talvitakkeja. Kaikki nuo ovat menneet toiveitten mukaan. Olen jatkossakin asiakas vaativimmillakin vaatteilla.

Antti

  • Kirjoitettu: 16. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Asustehuolto Ullastiina, Itäkeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.