Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Kongaamo

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.kongaamo.fi/
  • Osoite: Pyhävedentie 20, 52700 Mäntyharju
  • Huomioitavaa: Suunnittele oma takki, naisten takit, asusteet, lahjakortit.
  • Sivua katsottu: 2060 kertaa

Kongaamo valmistaa uniikkeja naisten takkeja pääasiassa 1960- ja 1970-luvun retrokangasaarteista. Verkkokaupasta voi tilata nettipankkien maksupainikkeilla Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Puhelinnumero on 045 678 8063 ja sähköpostiosoite info@kongaamo.fi. Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Kongaamo" on saanut pisteet 9,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Kongaamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.